Beste apps voor sportfans

0 Comments

Sporttechnologie is een enorme, groeiende industrie die tegen 2028 naar verwachting een marktwaarde van 36,2 miljard dollar zal bereiken. Smartphone-apps voor fans vormen een belangrijk onderdeel van deze sector, en de leiders op dit gebied boeken grote winsten.

In de afgelopen jaren is er een explosie geweest van smartphone-apps waarmee gebruikers sportnieuws kunnen volgen, play-by-play kunnen bekijken voor de wedstrijden die ze volgen, video kunnen streamen en statistieken kunnen analyseren met betrekking tot hun favoriete sport.

1.  Bleacher Report

De Bleacher Report mobiele app houdt gebruikers op de hoogte van het laatste sportnieuws, ongeacht welke wedstrijden ze graag volgen (basketbal, hockey, mixed martial arts, American football, noem maar op). Gebruikers kunnen specifiek hun favoriete teams en clubs volgen zodat ze nooit het drama, de upsets en de triomfen missen.

2.  Yahoo Sports

Yahoo Sports is een van de beste gratis sport apps voor Android en iOS die gebruikers snel informatie geeft met betrekking tot hun favoriete sport competities. Ze kunnen ook live wedstrijden bekijken voor bepaalde populaire sporten zonder een abonnement, en ze kunnen updates ontvangen over vele andere sporten.

3. theScore

Een populaire sport app, theScore, biedt snelle sport updates, analyse, en scores met het laatste sportnieuws. Gebruikers kunnen ook kijken naar de sportevenementenkalender om op de hoogte te blijven van komende wedstrijden.

4.  CBS Sports

CBS Sports is een van de beste live sport nieuws apps die op maat gemaakte updates van scores, stats, en analyses biedt. De app biedt zelfs live sport streaming voor vele sportevenementen, zoals NCAA Basketbal en de PGA Tour.

5.  SofaScore

Dit is ook een van de beste sport-apps die er zijn, met live verslaggeving en score-updates voor ongeveer 25 sporten. De meest opvallende functie is dat gebruikers het kunnen uitvoeren op Android wear smartwatches en een kleine videoclip van elk doelpunt kunnen streamen. Het biedt ook realtime updates en spelersbeoordelingen.

6.  LiveScore

LiveScore biedt sinds 1998 realtime sportuitslagen. Deze sport-statistieken app biedt on-the-go scores voor tennis, basketbal, voetbal en hockey. Het optionele live commentaar bij elke wedstrijd is de kers op de taart.

7.  BBC Sport

BBC Sport wordt beschouwd als een van de beste sport streaming apps voor sportliefhebbers voor zijn laatste en snelle nieuwsupdates, live score updates, en game hoogtepunten. De app heeft een aantal privacy protocol wijzigingen geïntroduceerd om volledige gegevensbeveiliging voor haar leden te garanderen.

BBC Sport richt zich op het verbeteren van de mobiele gebruikerservaring en het direct bedienen van gebruikers, door het leveren van het soort informatie waar zij om vragen met gepersonaliseerde updates op het startscherm.

8.  365Scores

365Scores biedt alle sportfans een uitgebreide dekking van een tiental sporten, met toegang tot de laatste scores, statistieken, video’s en schema’s. Het biedt ook de laatste informatie over teams en spelers over de hele wereld.

Deze sport applicatie bevat ook de Multistage Football Trivia Game, die helpt om gebruikers bezig te houden.

9.  MSN Sports

MSN Sports is populair voor real-time en snelle updates over de favoriete sportevenementen van gebruikers. De app bestrijkt meer dan 150 competities en stelt gebruikers in staat om duizenden teams te volgen.

Dankzij de eenvoudige navigatie en de veegfuncties naar links en rechts kunnen gebruikers artikelen bekijken, waardoor het een winnaar is in de categorie beste apps voor sport en fitness.

10. FlashScore

De FlashScore sport app beslaat meer dan 30 sporten en ongeveer 6.000 sportevenementen om haar gebruikers op de hoogte te houden van het laatste nieuws, scores, statistieken en standen. Alle updates gebeuren in real-time. Zo blijf je up-to-date!