De beste rollerschaatsen van 2021

0 Comments

Terugkijkend op het afgelopen jaar, is het duidelijk dat er veel veranderd is. De wereld sprong aan boord met leggings als echte kleding en je hebt waarschijnlijk een band ontwikkeld met een Peloton instructeur die je nooit IRL hebt ontmoet maar dagelijks ziet. Misschien wel het meest verrassend van alles? Rolschaatsen kwam terug in stijl alsof de jaren ’80 nooit zijn weggeweest. Hieronder is een lijst van beste rollerschaatsen van 2021:

Beste in alle categoriën: Moxi Skates Beach Bunny Rolschaatsen

Als de totale best-seller in Amazon de categorie van snelheid rolschaatsen, kan strand Bunny rolschaatsen Moxi’s kijken als de dingen van TikTok dromen – maar ze zijn geen grap als het gaat om prestaties. “Deze quad skates zijn geweldig,” zei een reviewer. “Ik skate er zo’n 30 mijl per week mee door heel Atlanta. Ze zijn geweldig voor skateparken, street skating, dans en tricks. De skates zijn gevoerd met kussentjes die blaren rond de enkel voorkomen. Ze zijn zo comfortabel en gemakkelijk om in te skaten. Ik raad deze skates ten zeerste aan voor beginnende skaters, vooral als je veilig wilt skaten.”

Beste in mode: Whip It Tan Cheetah Skates

Als je het vooral voor de ‘gram’ doet, is het een must om een leuk paar skates te bemachtigen. Deze cheetah-print skates van Intentionally Blank zijn al eerder uitverkocht, maar je kunt ze hier kopen zolang ze nog beschikbaar zijn. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en worden geleverd met een breekstopper en gereedschap (dat je kan helpen om je skates aan te spannen, te repareren en weer in elkaar te zetten). Ik heb ze zelf in mijn winkelwagentje gelegd en ik kan bevestigen dat ze geschikt zijn voor beginners en veel demping bieden. (Verwant: De mentale en fysieke gezondheidsvoordelen van trainen in de buitenlucht)

Het beste voor Beginners: Chicago Skates Klassieke Rolschaatsen

Iedereen begint ergens en het doen van deze budget-vriendelijke pick door Chicago Skates is een geweldige plek om te beginnen, volgens honderden Amazon shoppers. Het heeft een ondersteunende, hoge-top pasvorm en is ontworpen voor zowel binnen als buiten skaten. “Ik ben nieuw om te skaten dus ik ben niet zeker van de logistiek van wat maakt een grote en professionele rolschaatsen, maar dit werkt geweldig voor mij tot nu toe,” meldde een nieuwe skater. “Rolt soepel en past echt goed!”

Beste voor buiten: Xudrez Leren Hoge Rolschaatsen

Buiten skaten draait allemaal om een paar skates die tegen een stootje kunnen en daarbij je enkels beschermen. De wielen van dit populaire paar zijn gemaakt voor schokabsorptie en de high-top stijl is ontworpen voor een veilig gevoel. “Comfortabel en goed gemaakt,” merkte een recensent op. “Ze werken geweldig buiten en zijn trouw aan de maat.” (Na een lange dag skaten, wil je thuiskomen en je voeten verwennen met een van deze comfortabele slippers).