Kun je wedden op rolschaatswedstrijden?

0 Comments

De favoriet is het team waarvan verwacht wordt dat het de wedstrijd wint en krijgt een minteken naast zijn kansen, terwijl de underdog verwacht wordt te verliezen en een plusteken krijgt.

Spreads: Er zijn twee manieren om te wedden op een favoriet of een underdog. De eerste is de puntenspreiding, dat is een weddenschap op de marge van overwinning. Spreads zijn beschikbaar voor alle sporten, maar ze worden voornamelijk gebruikt bij weddenschappen op hoger scorende sporten zoals voetbal en basketbal.

Moneylines: De tweede manier om te wedden op een favoriet of een underdog is op de moneyline. Deze is uitsluitend gebaseerd op welk team de wedstrijd zal winnen, en gebruikt Amerikaanse kansen om de uitbetaling te berekenen.

Favorieten krijgen opnieuw een “min” aanduiding, zoals -150, -200 of -500. Als een favoriet -200 is, betekent dit dat je 200 moet riskeren om 100 te winnen. Als de favoriet wint, krijg je 100, maar als de favoriet verliest, ben je 200 kwijt. Omdat verwacht wordt dat favorieten winnen, neem je meer risico wanneer je op hen wedt.

Belangrijke punten om op te letten

Op het einde, heb je het laatste woord over hoeveel te riskeren op een spel, maar een goede regel is risico alleen wat je kunt veroorloven te verliezen. Sportweddenschappen zijn een marathon, geen sprint. Er zullen goede dagen en slechte dagen zijn. Als gevolg hiervan, raden wij een flat-betting aanpak.

Dit betekent dat je bij elke wedstrijd hetzIn de afgelopen jaren zijn sportweddenschappen uit de schaduw getreden en in de mainstream terechtgekomen. Het anti-gokken stigma dat decennialang bestond vervaagde snel in de Amerikaanse populaire cultuur, waardoor de deur openging voor een enorme legale sportweddenschappen industrie om te ontstaan.

Nu sportweddenschappen legaal zijn in Nederland, zullen miljoenen sportfans voor het eerst de gokmarkt willen betreden. Kijk maar eens naar alle reclamespotjes op televisie! Maar waar moet je beginnen als je wil inzetten op rolschaatswedstrijden?

Introductie in de terminologie

Favorieten vs. Underdogs: Wanneer oddsmakers een wedlijn voor een wedstrijd bekendmaken, is het eerste wat ze doen beslissen welk team de favoriet en welk team de underdog moet zijn.

elfde bedrag inzet en slechts 1% tot 5% van je bankroll riskeert per spel (de bankroll is het startbedrag dat je tot je beschikking hebt om mee in te zetten). Bijvoorbeeld, als u begint met een bankroll van 100, zou u niet meer dan 5 per spel moeten riskeren.

Door een flat-betting aanpak toe te passen, beschermen gokkers zich tegen het verliezen van hun hele bankroll tijdens een slecht stuk, maar stellen zich ook op voor een positieve return on investment (ROI) wanneer ze het goed doen.

Ready? Steady! Go!

En dan het belangrijkste: een goede online goksite vinden waar je in kunt zetten op je favoriete teams van het rollerschaatsen. Goede criteria om die te vinden zijn bijvoorbeeld het gemak waarmee je geld kunt overmaken op het platform.  

Dit is geen Monopoly geld, dus je wilt er zeker van zijn dat je je voortgang bijhoudt. De makkelijkste manier om dat te doen is met een app, die geweldige functies heeft zoals live weddenschap dekking waarschijnlijkheid en odds shopping, het laat je ook al je weddenschappen volgen. Wij wensen je in ieder geval heel erg veel succes!

May the odds be ever in your favour, zoals een beroemde zin gaat.